Migrace fóra dokončena (26 lis 2016)

Tento modul již nebude nijak dramaticky upravován

jak na nucenou ejakulaci u chlapa

Více
12 roků 8 měsíců zpět #858 od kamenicki
Ahoj. Ejakulace pomocí elektřiny je možná, ale bez orgasmu je to celkem věda. Vyžaduje to speciální přístroj a většinou se provádí v anestézii. Je při tom třeba hlídat životní funkce, protože potřebný proud je cca 500mA, sice jen na 1-2 vteřiny, ale i tak je to v domácích podmínkách dost nebezpečná zábava. Nakonec přečíst si o tom můžeš třeba na www.en.wikipedia.org/wiki/Electroejaculation nebo na www.malereproduction.com/education-2/electroejaculation/ a podobných článků je na webu spousta. Je to v angličtině, ale po přeložení do češtiny třeba na googlu je to celkem srozumitelné.Video z odběru spermatu je tady www.xtube.com/watch.php?v=FkIzb-G553- . Můj názor je, že ejakulace pomocí elektro stimulace penisu až k orgasmu je rozhodně pro domácí hrátky bezpečnější. Nevím jestli je toto téma probíráno někde na těchto stránkách, ale jestli ne, nebylo by špatné ho přidat. Případně mohu poradit v rámci svých možností. Nějaké zkušenosti mám :-). Snad těchto pár řádků pomohlo.
Následující uživatel(é) vám poděkovali: Nomia

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
12 roků 8 měsíců zpět #855 od santaFreud
Změní se to, je to hanba... sám jsem to tady hledal :-)
Jediná v tuhle chvíli relevantní odpověď je teď od Liiny na tom linku.

Více
12 roků 8 měsíců zpět #854 od Nomia
já na to právě nic nikde nenašla, tak mi byl doporučen tenhle web. To přece není možné, že by všichni řešili jenom stimulaci u žen. Někde jsem slyšela, že se pomocí el. proudu i odebírá sperma. Nebo je to jenom pohádka? Fakt nevím. Z logiky věci si říkám, že by se tím daly do pohybu nějaké svaly, které dostanou to sperma ven z chlapa. Abych pravdu řekla, tak mi vůbec nejde o jeho orgasmus. Prostě takovou hru při nošení pásu cudnosti, kdy by se dal "vyprázdnit" bez sundání klícky. Taková byla moje představa.

Více
12 roků 8 měsíců zpět #853 od santaFreud
Bohužel, toto zde v tuto chvíli není.
Vím to, protože jsem to jednak hledal a druhak proto, že taky sháním někoho, kdo o tom promluví... a zatím jsem jenom dostal tip, kdo by mohl.
Ale určitě to tu nakonec chybět nebude...
Podobný dotaz byl položen zde, odměněn částečnou odpovědí:
www.eleferno.cz/index.php/cz/forum/elekt...o-stimulace-muze#845

Více
12 roků 8 měsíců zpět #852 od Nomia
Ahoj, jsem tu nová a zaregistrovaná hlavně kvůli tomuto tématu. Už delší dobu mě zajímá, jestli jde pomocí elektro-hraček navodit stav, kdy dosáhne chlap ejakulace. Nemusí to doprovázet orgasmus. Všude si píše většinou o hraní si s ženskou částí populace, ale já bych tohle zase ráda využila pro sub muže. Použití si asi každý domyslí. Poradíte?

Vygenerováno za 0.304 sekund