Migrace fóra dokončena (26 lis 2016)

Tento modul již nebude nijak dramaticky upravován

jak na nucenou ejakulaci u chlapa

Více
12 roků 8 měsíců zpět - 12 roků 8 měsíců zpět #876 od kamenicki
Myslím že je to něco takového www.pleasuretec.com/popup_image.php/pID/65 jestli ano, tak to mám také a je to naprosto pohodová dostačující hračka. Ještě bych pořídil něco takového www.erodream.cz/cs/bdsm/1319-elektro-sti...tim-rodeo-robin.html aby se s tím dal pěkně stáhnout a to jak jsem tu už psal jednou smyčkou u kořene nebo na koule a druhou těsně za žalud. Špatné není také místo té elektrody u koulí použít anální elektrodu a tu druhou nechat. Strašně důležitý pro orgasmus je dobrý kontakt doporučuji používat nějaký elektro gel nebo stačí i lubrikant na vodní bázi. POZOR !!! Velmi důležitá je baterie kterou do hračky použiješ. Pokud je nová tak je to celkem jedno, ale jak se začne baterie vybíjet hračka ztrácí rychle na výkonu. Nejlepší jsou alkalické nebo dobíjecí. Obyčejné vydrží pořádně bručet tak 60- 90min a pak to začne být slabota. Problém tohoto generátoru je, že se nepozná v jakém stavu baterka je. Ledky svítí v podstatě stejně jak při nové tak i při téměř vybité baterii. Jestli se ti nechce investovat do těch smyček, tak na vyzkoušení stačí provizorně použít nějaký slabší drát a několikrát ho v daném místě pevně obtočit "samozřejmě s rozumem" a rozhodně nešetřit při tomto pokusu gelem. Tedy novou baterku gel a za pár minut bude prosit aby si to už vypnula:-)
Poslední změna: 12 roků 8 měsíců zpět uživatelem kamenicki.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
12 roků 8 měsíců zpět #874 od Nomia
já používám takovou černou krabičku. Je to koupené tady na elefernu když tady byl eshop. Myslím, že na tom byla nějakým místním odborníkem dělaná i úprava nějaké zdířky navíc. No a elektody jsem dávala nejčastěji takové ty nalepovací čtverečky. Jednu třeba pod koule a druhou různě na penis. Taky jsem zkoušela na tom druhém kanálu dát elektrodu vnitřní co má ty vodivé pásky jakoby v prstýnkách nad sebou. ne podélně. Zkoušala jsem hodně variant a frekvencí.
Následující uživatel(é) vám poděkovali: ptakNoh

Více
12 roků 8 měsíců zpět #873 od kamenicki
A jaký používáš přístroj, jaký typ elektrod a jaké umístění elektrod jste již zkusily ????

Více
12 roků 8 měsíců zpět #872 od Nomia
no umístění je spousta jak říkáš, ale nikdy se mi nepodařilo u něj dosáhnout toho, aby se udělal jenom tím elektrem. Je spousta míst kde mu to dělá dobře, ale nedosáhne to takové intenzity aby vyvrcholil. Zaručený recept asi nebude.

Více
12 roků 8 měsíců zpět #862 od kamenicki
Myslím že chápu tvoje představy, ale s nasazeným mužským pásem cudnosti to bude asi trochu problém. Jestli máš tu hračku kovovou, tak by stačilo jen odebrat klícku a kroužek použít jako jednu z elektrod. Druhou pak umístit na žalud nebo těsně za něj to podle typu a máš vyhráno. Jestli je ta hračka plastová, tak by to možná šlo i s nasazenou klíckou, ale chtělo by to vyzkoušet. Existuje i pás cudnosti přímo pro elektrostimulaci, ale dát za něj skoro 3.500,- je dost. Tady je odkaz na jeden bezva šopík s elektro věcičkama pro muže i ženy, mají tam i zmíněnou hračku www.estim.com Tam si nejlépe uděláš představu o možnostech mužské (i ženské) elektrostimulace. Tady je jedno video na ukázku www.xvideos.com/video1365362/mini_dick_cumming_electro myslím že je to asi to co hledáš. Jinak možností umístění elektrod je spousta, záleží jen na fantazii. Dá se takto nejen dosáhnout ejakulace, ale pokud je partner sub. tak je to i výborný prostředek k mučení genitálií.

Více
12 roků 8 měsíců zpět #859 od Nomia
Tak konečně něco konkrétního. Chápu, že představy se často liší od skutečnosti a že se takový oběr dělá v narkóze jsem třeba vůbec nevěděla. Abych upřesnila o co jde. Šlo mi o to ovládat u svého sub partnera výron jeho semene. Prostě nějakou bezdotykovou metodou na něj něco nasadit a potom se bavit tím, že to z něj jde ven. Představa byla taková, že tomu on nebude moct zabránit. Prostě si z něj odeberu, potom zamknout a zase propusit. Nic není tak jednoduché, že? :-)

Vygenerováno za 0.385 sekund