Migrace fóra dokončena (26 lis 2016)

Tento modul již nebude nijak dramaticky upravován

diskuse k probíhajícím ANKETÁM

Více
13 roků 3 měsíců zpět #638 od santaFreud
...a mít třeba volbu "neveřejná akce", aby se nezobrazovala i rande gruppensexů?

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
13 roků 3 měsíců zpět #636 od jarek.edison
A nebylo by lepsi ty ruzne kalendare propojit? Tzn mit pouze jeden zdroj dat, ale at si to kazdy zobrazuje jak chce?
Server by treba mohl jednou za cas "oskenovat" ostatni kalendare, pridat nove akce sem a dat na ne odkaz.
Tim by ste zarucili ze by lidi chodili primarne sem, protoze by tu byl prehled vsech akci

Více
13 roků 3 měsíců zpět #633 od Serza
Včera jsem s Tormem mluvil. Zatím je rozhodnutý to nekupovat - Nenu to nepotřebuje a nemít tam (zatím) jediného nejvýznamnějšího hráče by asi bylo neproduktivní. Shodli jsme se, že stávající verze kalendáře (a před holkama hluboce smekám borsalino) je použitelná a funkční.

Více
13 roků 3 měsíců zpět #629 od santaFreud
A co to dát jako možnost k další diskusi... aby se o tom vědělo a pokud vyvstane zájem z lidu, potom teprve učinit vydání?
Abychom tady instinktivně netleskali za cizí peníze...
Tolik nás tady ZATÍM není. Já věřím, že se to povede. Ale bejt to moje šrajtofle, počkal bych si na dobu, kdy tady bude deset postů denně a dvacet jiných přečtených stran.

(Berte to jenom jako názor do diskuse, rozhodně ne jako přímou radu nebo něčím podložený postoj. )

Více
13 roků 3 měsíců zpět #604 od Serza
Co vím, tak to boss s Nenu probíral a ona v téhle chvíli přecházet na jiný systém nechce. Což nám ovšem nebrání v diskusi o tom, jestli to nechtějí takto používat i jiní organizátoři, kteří třeba vlastní registrační/rezervační systém nemají.

Více
13 roků 3 měsíců zpět #600 od santaFreud
"Existuje vůle používat tuto funkcionalitu jako universální úchylný kalendář?
Byl by zájem využít tento modul i pro plánování kapacity Ateliéru a jiných míst? Systém v placené verzi umožňuje i využití jako rezervační kalendář a Torm je ochotný to zafinancovat.
"

A co na to Nenu?
Bude sledovat jako závazná místa k reservaci jak BDSMklub, tak EFe-kalendář?
Jako... samozřejmě že kdyby tím prvotním bodem registrace bylo EFe, bylo by to zajímavé, ale... pokud budou ta registrační místa dvě, bude to zmatek.
Podle mne by rozhodujícím činem v propagaci EFe bylo jeho logo a adresa v Ajťasu.
Lidi přijdou přes Zajíce (a až se bude někdy opakovat dávná volba "Osobnost roku", má Tabronka za tuto akci můj hlas jistej) a zjistí, že existuje i něco jiného, než xChat a HospodaNaMýtince.

A účet bez hostinského nedává smysl -- takže co na to všechno Nenu?

Vygenerováno za 0.417 sekund