Migrace fóra dokončena (26 lis 2016)

Tento modul již nebude nijak dramaticky upravován

Nová šablona?

Více
11 roků 10 měsíců zpět #1294 od santaFreud
Odpověděl santaFreud pro téma Nová šablona?
Asi takhle -- co si hraju se spravou skupin na FCB, vidim, ze s rozumnym casovym vydajem zvladam osobni a intenzivni spravu cca 6-7 tisic lidi.
Myslim, ze se to da uvolnit.
Bylo to puvodne dimenzovaany na velikej natreSk, ten se ze zahadnych pricin nekonal.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
11 roků 10 měsíců zpět #1293 od santaFreud
No, je fakt, ze veskere dosud prostym lidem zverejnene veci bychom zvladli zkontrolovat pri prvnim rannim kafi a ze by se to mohlo zmirnit. Aspon pokusne.

Více
11 roků 10 měsíců zpět #1292 od kanoid
Odpověděl kanoid pro téma Nová šablona?
Nepíši to k vůli sobě.
Já jsem UFON...můj sloh je humusácký, nechci v tomto žádné výhody píši to k vůli MYŠLENCE,-co takhle(funkci, čudlík) ,(v diskuzích , dokonce v rozšířeném jaksi seznamu článků)-co takhle funkci pohled na kalendárium literátně.

To je ta Myšlenka, bez kontroly bez kastování, kdejaký nováček by mohl napsat článek o tom jak bylo na Shibary...na tom a onom, srazu,

Nu spíš na mne nedejte.
Dosud se k srazům(samozřejmě kdysi lopuch měl funkci srazy and company , komentáře a spol a pod ku srazům) dosud se ke srazům vždy vyjadřovala nějaká ta zasloužená Česká BDSMácká celebritka.

Má myšlenka je ta, že by nejen celebritky mohly mít články k srazům(shibary,fetish night) ale i ti z ,,lidu,,...prostě jak jde kalendář den za tyýdnem, týden za měsícem tak by se k němu ke kalendáriu sbíraly články(demokraticky všech), o těchto plánovaných akcích.

Logicky ňáká kontrola proti ufoní a proti vulgární musí být.

Něco jako kdyby jste k tomu co již je ( my zavedenější do zásuvky 220 voltů, my zasvěcenější Vám Bdsmáctvo dáváme k tomu zde na Elefernu, funkci Bazaru na němž si můžete vyměňovat vidličky samičky -logicky ty vidlice pro prodlužovačku ) něco jako kdyby jste ke kalendáriu připojily Bazar krásné literatury postřehů ze srazů od kohokoliv....nejen od celebrit.

Nezávidím Vám současného údobí práci, závidím Vám současného údobí EXTÁZI z objevu, že ELEFERNO JOOMLE, UMÍ VÍC A NENÍ
TOHOTO VÍC DOSUD VYUŽITO.
Závidím Vám TOHOTO OBJEVU ŽE JOOMLE A ELEFERNO VE SVÉM PLNÉM ZNĚNÍ VYUŽITELNOSTI JEŠTĚ VÍC Z ELEGANTNÍ ZPRŮHLEDNÍ SE A VŮBEC píši bez interpunkce a už moc mektám....ztahuji se zpátky a AhojTe.

Více
11 roků 10 měsíců zpět #1291 od kanoid
Odpověděl kanoid pro téma Nová šablona?
Poslat článek ke schválení...hm, dejte šanci všem.Hm.Promiňte netlačím.
Váš racionální protiargument...nooo, když ono se to musí zkontrolovat zda sem nepíše nějaký ufon...
Proto zkontrolovaní neufoni mohou mít bibliotéku z článků, blogy nikde nevidno články jsou jak transparenty...proto nezkontrolovaní...nováčkové mohou své literátní díla mít jen v blozích...dík Vámi přiznané nepřehlédnosti, blogy jsou někde v třetím sklepení po šesti zanoření a osmi kliknutí a tudíž všem i náhodným návštěvníkům se zdá být server nejen nepřehledný, ale i mrtvý a jen pro pár vyvolených jenž smí články ihned transparetně udávat téměř až na úroveň funkce(čudlíku) Home zákaldního A PRVOTNÍHO VIZUÁLNÍHO VĚMU Z ELEFERNA.

Vím myslíte to dobře, kontrolovat ufony, ale týmto kastováním(jeden autor má transparent až u Home funkce, druhý autor je někde po deseti kliknutích jen a pouze v šuplíku...vlastního blogu literatura), a plus doufám bývalá nepřehlédnost se dochází k vizi ELEFERNA JAKO MRTVOLY.

V NYNĚJŠÍCH LÉTECH NA KASTAZI ZACI (NA ZASLOUŽENÉ A ZASLOUŽENĚJŠÍ),si nelze hrát pokud má ELEFERNO PŘEŽÍT.

KASTUJTE SI AŽ BUDE ELEFERNO SUPERVÝDĚLEČNÉ.
Následující uživatel(é) vám poděkovali: santaFreud

Více
11 roků 10 měsíců zpět #1288 od santaFreud
Tož za poslední práci dostala pytel brambor, jako předminulé poděkování něco přes kubický metr HW-šrotu, který jsem se přes rok chystal trochu dát dokupy na naházet na Aukro.
Jen tak s jedním prstem v nose vytahala data z DHH, který i recowery-firma prohlásila za nedobytný (firma ho k tomu jako bonus ještě zdarma přeformátovala).
Když byla teď naposledy na kus řeči, zdechnul mi totálně comp a tak jsem se dozvěděl, k čemu slouží na desce bios-reset a než dostala kafe, comp opět makal.
Jenomže protože je sociofobik, nezúročí ten talent v žádné firmě, kam by mohla docházet.
Takže pokud vám, lidi, komukoliv zbejvá nějaká problemová technika, se kterou přestáváte mít trpělivost a chcete ji vyhodit,
nebo pokud potřebujete nějaký HW-servis (najít na HDD toho jednoho vypálenýho švábíka a vyměnit)
či pokud vám zbjvá paklík tabáku... no, penízem by taky nepohrdla, ale to se mě netýká, já žiju z ruky do huby.
Tak to všechno se dá směřiovat přímo tam.
No a pravila "Jasně, namaluj si, jak to má vypadat a já ti to večer spíchnu, aspoň se nebudu nudit," takže... možná chodíme kolem důležité duše dějin :-)
Následující uživatel(é) vám poděkovali: kanoid

Více
11 roků 10 měsíců zpět #1287 od Milkov
Odpověděl Milkov pro téma Nová šablona?
Server se zálohuje pravidelně každý den, ale před nějakými většími úpravami to radši s Grimmem zasynchronizujeme

Vygenerováno za 0.284 sekund