- Obdržená poděkování 0
Zkušenosti s elektrem v močové trubici
- experimentator
-
- Nový člen
-
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_SHOW_LESS
Více
10 roků 5 měsíců zpět #1389
od experimentator
Odpověděl experimentator pro téma Zkušenosti s elektrem v močové trubici
Ahoj.
Pozri si moje foto a video na www.amateri.sk , nick: eyeswideshut.
Tiež sa tak hrám.

Ja som si nalubrikoval dierku a sondu som zasunul dnu takmer celú, bez problémov. Trčí zhruba 3 cm a dotýka sa špičkou prostaty. Keď ju zapnem sú to neopísateľné pocity. Kombinujem ju so slučkami Rodeo Robin. Jednu dávam tesne pod žaluď, druhú okolo mieška a koreňa penisu. Je to super. Chystám sa vyskúšať naraz Thin Finn a Twisting Tom, teda masáž prostaty z dvoch strán.
Kto má Tickleberry Finn? Aké to je?
Ďakujem.
Pozri si moje foto a video na www.amateri.sk , nick: eyeswideshut.
Tiež sa tak hrám.
Ja som si nalubrikoval dierku a sondu som zasunul dnu takmer celú, bez problémov. Trčí zhruba 3 cm a dotýka sa špičkou prostaty. Keď ju zapnem sú to neopísateľné pocity. Kombinujem ju so slučkami Rodeo Robin. Jednu dávam tesne pod žaluď, druhú okolo mieška a koreňa penisu. Je to super. Chystám sa vyskúšať naraz Thin Finn a Twisting Tom, teda masáž prostaty z dvoch strán.
Kto má Tickleberry Finn? Aké to je?
Ďakujem.
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
Více
- Obdržená poděkování 0
10 roků 5 měsíců zpět #1386
od kiri
Odpověděl kiri pro téma Zkušenosti s elektrem v močové trubici
Pokud jsi u kořene penisu, tak ještě asi cca 10-12cm. Je to individuální. Přes anál si prostředníčkem nahmatej prostatu a nad ní ještě kousek a jsi v močovém měchýři.
Více
- Obdržená poděkování 0
10 roků 5 měsíců zpět #1385
od Martinio
Odpověděl Martinio pro téma Zkušenosti s elektrem v močové trubici
Můj druhý pokus s Thin Finn od Mystim byl úspěšnější. Podařilo si mi ho zasunout až ke kořeni penisu. Pálení při močení nebylo téměř žádné, což mě samotného překvapilo.
Zkušenost s cévkováním nemám. Zamyslím se na nad nákupem. To si cévku zasuneš až do močového měchýře? Jaká vzdálenost je ještě od kořene penisu do močáku?
Zkušenost s cévkováním nemám. Zamyslím se na nad nákupem. To si cévku zasuneš až do močového měchýře? Jaká vzdálenost je ještě od kořene penisu do močáku?
Více
- Obdržená poděkování 2
10 roků 6 měsíců zpět #1381
od petrklic2
Odpověděl petrklic2 pro téma Zkušenosti s elektrem v močové trubici
Ahoj. Mám to podobně, nemám s tím žádný problém, takže jsem to nijak neřešil. Z dotazu předpokládám, že nemáš žádnou zkušenost s cévkováním, 8 mm není zas tak málo. Doporučil bych ti koupit si pár cévek různé velikosti (těch 8 mm odpovídá číslu 24) a zkusit to s nimi.
Za sebe nedám dopustit na vodivou pryž, kterou používám jako elektrodu do močové trubice. Má také výhodu v pružnosti, lze ji vzít i pod oděv.
Za sebe nedám dopustit na vodivou pryž, kterou používám jako elektrodu do močové trubice. Má také výhodu v pružnosti, lze ji vzít i pod oděv.
Následující uživatel(é) vám poděkovali: Martinio
Více
- Obdržená poděkování 0
10 roků 6 měsíců zpět #1377
od Martinio
Zkušenosti s elektrem v močové trubici vytvořil uživatel Martinio
Ahoj, dnes mi přišla Thin Finn od Mystim. Vydesinfikoval jsem ji sprejem. Nevyvařoval jsem ji, protože mi nevleze do žádného hrnce. Překvapila mě délka sondy. Když jsem ji zkoušel zasunout do močové trubice, nešlo to tak snadno.
Po prvním centimetru jsem cítil, že se sonda brání hlubšímu zasunutí, i když jsem použil lubrikant. Když jsem trošku víc přitlačil, tlak povolil. Jako bych překonal nějakou překážku
Povedlo se mi ji zasunout asi další čtyři centimetry, ale pak jsem dostal obavy a zanechal toho.
Nedošlo k žádnému poranění, při močení jsem necítil žádné štípání.
Přesto mi teď vrtá hlavou, zda ten nepříjemný tlak po první centimetru je nějaká má fyzická anomálie, nebo zda je to normální.
Jaké máte zkušenosti vy? Ještě doplním, že sonda Thin Finn má v průměru 8mm a je z leštěného hliníku (žádná ocel).
Děkuji za vaše rady a zkušenosti.
Po prvním centimetru jsem cítil, že se sonda brání hlubšímu zasunutí, i když jsem použil lubrikant. Když jsem trošku víc přitlačil, tlak povolil. Jako bych překonal nějakou překážku
Nedošlo k žádnému poranění, při močení jsem necítil žádné štípání.
Přesto mi teď vrtá hlavou, zda ten nepříjemný tlak po první centimetru je nějaká má fyzická anomálie, nebo zda je to normální.
Jaké máte zkušenosti vy? Ještě doplním, že sonda Thin Finn má v průměru 8mm a je z leštěného hliníku (žádná ocel).
Děkuji za vaše rady a zkušenosti.
Vygenerováno za 0.327 sekund