Migrace fóra dokončena (26 lis 2016)

Tento modul již nebude nijak dramaticky upravován

eknihy

Více
12 roků 5 měsíců zpět #1047 od hokyso
Odpověděl hokyso pro téma eknihy
No tak tohle je dokonalá ukázka toho jak na prd je to personalizovaný vyhledávání googlu!!!!!!!!! Tyhle stránky mi to nikdy nenabídlo a to přesto, že jsou vlastně na stejný doméně!!!! To se na to vážně vyprdnu. MOC DĚKUJU :) mimochodem to jejich prohlášení o tom autorovi mě dost zaujalo :) skoro mě svrbí prsty po něm zapátrat :D navíc už chápu kde se v něm bere ta schopnost udržet dobrou linii příběhu. Četl jsem ty věci co má na té jejich stránce - kupodivu toho napsal docela dost. A co jsem koukal tak asi nepíše jen pod jedním pseudonymem :D protože hodně z těch věcí podepsaných jinými lidmi je ve stejném stylu. Uáu sakra mám z toho radost :) ještě jednou velký dík!!!!

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
12 roků 5 měsíců zpět #1046 od Mountbatten
Odpověděl Mountbatten pro téma eknihy
bdsm-povidky.freebdsm.cz/index.php/bdsm-...elektroplaykategorie
Tady jsem nasla jeho autorstvi dalsich povidek. Ale mozna to jsou fragmenty z toho thajskyho pekla?
Tam taky o nem psali, ze to je znamy reziser, herec, moderator, zurnalista a spisovatel a toto je jeho BDSM pseudonym.
Tak dost mozna ze uchylnyho nic jinyho nenapsal;-)
Následující uživatel(é) vám poděkovali: hokyso

Více
12 roků 6 měsíců zpět #1041 od hokyso
Na jednu stranu s tebou souhlasím, ale na druhou stranu vzhledem k tomu, že dobře vím jak je těžké sehnat dobrého korektora...po autorech nemůžeš chtít grammar nazzi přístup :) dlouholetá zkušenost říká, že čím lepší gramatické znalosti a schopnosti, tím neschopnější autor. Možná se tohle nadá označovat zrovna pojmem umění :D ale pořád je to věc příběhu a co jsem zatím četl, tak tenhle klučina je v příběhové části skvělý. Ovšem možná nemá na korektora. Kdo ví jak to je :) Já prostě tohle odpouštím. I proto, že sám nejsem geňa :D tohle je prostě práce pro korektory a to jde mimo mě, pro mě je důležitá linie příběhu. Jo a jestli budou povídky, tak se teším ;)

Více
12 roků 6 měsíců zpět #1040 od santaFreud
Odpověděl santaFreud pro téma eknihy
dik:-D
Ja jsem uz asi vazne grammar-nazzii, mne tam ty blbe dany carky ve vetach fakt vytacej :-D
Tak mohu udelat jedine: cestne ti prislibim, ze masturbacni povidky zacnou vychazet i tady, ale gramaticky spravne a dodrzujici prirodni zakony. Dnes jsem se rozhodl :-)

Více
12 roků 6 měsíců zpět - 12 roků 6 měsíců zpět #1039 od hokyso
Ahoj :) jsem asi lama, ale z pdf verze se nedá kopírovat text, mají to nějak zamčené, což teda nekritizuji, chápu to :) no a z ePub to zase já neumím :( ale když se podíváš na tu stránku je tam náhled dvou stránek z té knihy...zkusil jsem si to otevřít a zkopírovat ten obrázek - snad to bude fungovat: eknihy.freebdsm.cz/pix/adela1.png
Poslední změna: 12 roků 6 měsíců zpět uživatelem hokyso.

Více
12 roků 6 měsíců zpět #1038 od santaFreud
Odpověděl santaFreud pro téma eknihy
ani nevis, jak rad bych ti neco pouzitelnyho odpovedel. Jenomze nevim.
Mame doma mraky e-knih, draha to cte, ale jediny eroticno je v tom 50GREYS.
Ja knihy beru zasadne jenom nacteny v mp3.
Jedine bych te poprosil, jestli bys mi nedal nahlidnout, co to je za text...

Vygenerováno za 0.376 sekund